joi, 2 aprilie 2009





Weekendul trecut a avut loc a doua ediţie I.D. Fest Training Camp, tabăra de antrenament a festivalului de teatru Ingenious Drama Festival, organizată de unul din departmentele sale, ITS (Intelligent Time Spending).
Scopul principal al acestui eveniment a fost unirea organizatorilor pentru a putea lucra ca o adevarată echipă, unul pentru toţi şi toţi pentru unul. De asemenea, cuvinte cheie ca ingeniozitate, creativitate şi responsabilitate au caracterizat atelierele (workshopurile) organizate de trainerii invitaţi.
Training Camp a fost defapt o simulare a festivalului, ce a inclus multe greutăţi dar şi satisfacţii care apar în acest proces complex. Organizatorii au înţeles cât de important este ca ei să rămână uniţi indiferent de situaţiile limită la care sunt supuşi.
Pe lângă numeroasele activităţi de “team building”, ITS s-a ocupat şi de latura distractivă a acestei tabere; astfel vineri seară a avut loc un foc de tabară, ziua de sâmbătă s-a terminat cu o petrecere, iar duminică dimineaţă a fost organizat un concurs pe aleile Slănicului.
Treptat, s-a observat o adevarată schimbare la majoritatea organizatorilor, care au înţeles că cel mai important este ca noi să câştigăm ca grup şi nu individual. Trainerii au fost multumiti pentru ca şi-au atins astfel scopul, avand in vedere faptul că la inceput atitudinea grupului era sesizabil diferită.
Sperăm că această schimbare să ne ajute şi la organizarea festivalului propriu zis. Nu ne rămâne de văzut decât pe 12 iulie, când acesta îşi va ridica cortina.

Niciun comentariu: